Προϊόντα διατροφής

Είναι ό,τι τρώνε!

Σωστή ανάπτυξη, ισορροπία, λαμπερό τρίχωμα, γερά δόντια και οστά, κάλυψη θερμιδικών αναγκών σε κάθε στάδιο και τρόπο ζωής, υποστήριξη κάθε προβλήματος υγείας. Αυτό υπηρετούμε, γιατί:

Η σωστή και κατάλληλη τροφή για τους τετράποδους φίλους σας είναι πολύ σημαντική επιλογή! Η τροφή θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις πραγματικές του ανάγκες.

Στο Kτηνιατρείο μας μπορείτε να προμηθευτείτε τροφές υψηλής ποιότητας για σκύλους και γάτες σε πολύ λογικές τιμές. Μιλήστε μας για τις ανάγκες του τετράποδου φίλου σας για να σας προμηθεύσουμε με αυτές που έχει πραγματικά ανάγκη, ιδιαίτερα όταν αφορά στην πρόληψη ή αντιμετώπιση παθήσεων. Με χαρά θα σας ενημερώσουμε.

Πιστοποιημένες τροφές Brit

Θα ξετρελάνουν το κατοικίδιό σας!

Οι τροφές Brit έχουν δημιουργηθεί με βάση την υγιεινή διατροφή ώστε να προστατεύουν τον οργανισμό.

Βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εγγυώνται μια ισορροπημένη σύνθεση που καθιστούν την τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη.

Η εταιρία, με πάνω από 25 χρόνια παράδοση και εμπειρία στην παραγωγή τροφών για τα κατοικίδια χρησιμοποιεί μόνο πρόσφατα παρασκευασμένο κοτόπουλο, αρνί ή σολομό σε Premium και Super Premium συνταγές. Δεν χρησιμοποιεί σόγια, συστατικά υψηλού κινδύνου, γενετικά τροποποιημένα προϊόντα.

Η παραγωγή της Brit είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και HACCP.

σκύλος τα βασικά 2

Κάντε ένα δώρο στους 4ποδους φίλους σας και αφήστε εκείνους να αποφασίσουν!

Κλινική δίαιτα της Brit για παθήσεις

Στο Κτηνιατρείο μας θα βρείτε ΚΑΙ την κλινική δίαιτα της Brit.

Καλύπτοντας ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες εστιάζουν στην πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας των κατοικίδιων ζώων που πάσχουν από τις πιο κοινές οξείες και χρόνιες παθήσεις.

Η σειρά προιόντων που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κλινικής δίαιτας, την καλή γεύση και την εγγύηση της Brit!  Εξειδικευμένες τροφές Κλινικής δίαιτας για: αλλεργίες, αποκατάσταση, διαβήτη, γαστρεντερικά προβλήματα, ουροποιητικά, κινητικά, ηπατικά, νεφρικές δυσλειτουργίες και παχυσαρκία.

Κλινικές δίαιτες της Royal Canin

Στο κτηνιατρείο μας θα βρείτε τις κλινικές δίαιτες της Royal Canin.

Η υγεία κάθε γάτας και σκύλου είναι τόσο μοναδική όσο και τα ίδια. Ωστόσο, οι ανάγκες που σχετίζονται με την υγεία και τις παθήσεις του κάθε οργανισμού είναι συχνά χαρακτηριστικές του μεγέθους, της φυλής ή του τρόπου ζωής τους.

Ανακαλύψτε πώς οι σειρές προϊόντων διατροφής μας μπορούν να βοηθήσουν κάθε κατοικίδιο να απολαύσει την καλύτερη δυνατή υγεία.

Σειρά premium
της Brit

Στο Κτηνιατρείο μας θα βρείτε και την premium σειρά της Brit διαμορφωμένη για όλα τα μεγέθη και τα στάδια ζωής των σκύλων.

Με αποστάγματα βοτάνων και φρούτων, πλούσιες σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά συνδυάζουν τη γευστικότητα, την πεπτικότητα και την καλή τιμή

Snak canvit για σκύλους & γάτες

Στο Κτηνιατρείο μας θα βρείτε τα σνακ της CANVIT, τόσο για το σκύλο όσο και τη γάτα!

Εμπλουτισμένα με βότανα, ενεργά συστατικά και εκχυλίσματα για αποτελεσματική προστασία από συνήθη προβλήματα θα αποτελέσουν την καθημερινή εύγευστη λιχουδιά για τον μικρό σας φίλο!

Canvit – Healthy Pets

Στο κτηνιατρείο μας θα βρείτε επίσης τη σειρά των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής της canvit.

Εμπλουτισμένα με εύπεπτες πρωτεΐνες, φυσικές πηγές βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων και απαραίτητων αμινοξέων έχουν σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων του οργανισμού. Μέσα από την πρωτοποριακή ποικιλία των εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής της canvit, έχετε την επιλογή από μια μεγάλη γκάμα εύγευστων προϊόντων, να βοηθήσετε αποτελεσματικά στην καθημερινή υγεία του ζώου σας προσφέροντάς του ευεργετική δράση σε συστήματα, ενίσχυση τόσο του ανοσοποιητικού αλλά και της ποιότητας του δέρματος και του τριχώματος αλλά και  προστατεύοντας, υποστηρίζοντας και βελτιώνοντας τη λειτουργία των οργάνων.